Cosmin Alexandru

Cosmin Alexandru este unul dintre cei mai cunoscuţi consultanţi în branding și strategie din Romania, având o vastă experienţă în business-ul local și internaţional.

A creat una dintre primele companii private de cercetare de piaţă din Romania – “Research Team Romania – RTR”. Ȋn 1996 compania a fost vândută Grupului GfK AG, Germania. Cosmin a continuat să conducă GfK Romania, iar în 2002 a făcut parte din echipa celor 15 manageri GfK, care a realizat redesignul Valorilor Organizationale pentru GfK.

Ȋn 2005, Cosmin Alexandru a fost unul dintre cei 24 de lideri din întreaga lume care au participat la programul MultiNation Fellow al Eisenhower Fellowship din Philadelphia, condusă de fostul secretar de stat al SUA - Henry Kissinger.

După întoarcerea în Romania și-a creat propria companie de consultanţă, B&P Brandivia, oferind consultanţă în branding și strategie, moderare de workshop-uri, sesiuni de coaching şi facilitare.

Cosmin este preşedintele Asociaţiei ERUDIO, o organizaţie care desfăşoară programe de educaţie inovatoare, pentru adulţi şi copii, la graniţa dintre mediul cultural, de afaceri şi cel educaţional.

Ȋn 2011 a creat Wanted Transformation – companie de consultanţă care asistă liderii în procesul de transformare a organizaţiei pe care o conduc.

Cosmin este absolvent al Academiei de studii Economice, București. Ȋn 1999 a absolvit programul ASEBUSS de Executive MBA coordonat de Şcoala de Afaceri a Universităţii Washington în colaborare cu Şcoala Post-Universitară de Afaceri Româno-Americană.

Cosmin Alexandru este membru în boardul celor mai active ONG-uri din Romania, oferindu-le consultanţă pe strategie și dezvoltare sustenabilă.