Procedura Creare Cont:

O procedura foarte simpla in 3 pasi:

1. Apasa meniul Cont nou din zona superioara stanga a homepage-ului.

jobs

2. Vei intra in meniul cont utilizator unde trebuie sa completezi urmatoarele date:

Camp

Descriere

Nume utilizator

Numele de utilizator este identificatorul tau in portalul Cariere si de aceea el trebuie sa fie unic. Daca numele tau de utilizator preferat este ocupat atunci trebuie sa alegi altul

Adresa de mail

Adresa de mail este adresa pe care vei primi toate comunicarile aferente contului tau si activitatii in cadrul portalului Cariere.

Te rog fii atent cand scrii adresa de mail. Daca ea este gresita atunci mailul de confirmare automata nu va putea ajunge la tine.

Parola

Parola trebuie sa fie de minim 5 caractere. Te sfatuim sa ai o parola cat mai puternica mai ales daca ai rang superior de angajator.

Nume, Prenume, Sex

Numele si prenumele tau. Noi vrem sa te cunoastem mai bine si sa comunicam mai eficient

Denumire Firma

Daca esti persoana juridica atunci iti oferim posibilitatea sa inserezei numele si descrierea companiei si sigla acesteia. Aceste detalii se vor propaga in cadrul site-ului.

 

Numai persoanele juridice care indeplinesc criteriile de eligibilitate vor putea sa

Descriere Firma

 

Sigla Companiei

 


Iti vom cere desigur sa introduci elementele de securitate tip captcha si contul este aproape gata.

3. Vei primi un mail pe adresa pe care ai introdus-o in meniul CONT UTILIZATOR si va trebui sa confirmi apasand link-ul trimis prin email.

4. Trimite un mail la cariere [at] cariereonline.ro prin care soliciti validarea contului de UTILIZATOR cu drepturi de publicare anunturi de recrutare.

Daca esti persoana juridica atunci un coleg din echipa online iti va valida contul. Atentie! Procesul de validare poate dura si cateva ore.

IMPORTANT:

Daca nu ai primit mailul de confirmare intr-un interval de maxim 15 minute cel mai probabil ca aceesta a fost catalogat drept spam de catre serverul tau de mail.

Daca ai cont in domeniile publice de genul Yahoo, Gmail, Hotmail atunci te rog verifica folderele Junk/Spam (Atentie folderul SPAM este ascuns la Other pentru utilizatorii de GMAIL).

Identifica mailul venit de la contact [at] cariereonline.ro si urmeaza procedura descrisa in mail.

Cu aceasta ocazie clasifica mailul venit din domeniul cariereonline.ro ca fiind SAFE sau NOT JUNK. Asta te va feri de aceeasi situatie in viitor.

Daca adresa ta de mail este de la servici atunci (domeniu privat) foarte probabil ca serverele tale de mail au clasificat mailul drept spam. Este deasemeni foarte probabil ca el sa fie rejectat direct de catre serverul de mail al companiei in conformitate cu politicile companiei sau fii fost aruncat in folderul Junk/Spam al clientului de mail. Daca nu il gasesti in Outlook (Lotus etc) atunci iti recomandam sa iti faci un cont nou pe o adresa privata.

In oricare din situatii ai fii scrie-ne problema ta pe adresa de mail cariere [at] cariereonline.ro si noi o vom rezolva.

 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter