Din 11 aprilie am lansat cea de-a şasea ediţie a suplimentului editorial anual al revistei CARIERE: Ghid MBA 2017.  Analiza pieţei. Şcoli şi programe de business din România şi străinătate. Testimoniale. Profesori. Salarizare. Beneficii pe piaţa muncii. Este MBA-ul o şcoală sau un business? În jurul acestei întrebări ne vom axa în numărul din acest an al Ghidului de MBA.  

Din ce în ce mai mulţi aplicanţi la programe de MBA din străinătate, dar nu numai, îşi doresc întreaga experienţă a unui program de MBA într-o perioadă cât mai scurtă de timp. Cum se poate face acest lucru? Tehnologia nu ne ajută încă prin implantarea unui cip de MBA, dar totuşi, ce poate face tehnologia?

În jurul acestei întrebări ne vom axa în numărul din acest an al Ghidului de MBA. Ce variante există pentru românii dornici să investească în viitorul lor?

Subiecte:

  • În lupta şcolilor de top intră noi concurenţi
  • Cât costă să faci un MBA la şcolile de top din Uniunea Europeană
  • MBA exclusiv online? Nu în România
  • Networkingul, primul câştig al MBA-ului
  • Ce au învăţat la cursurile MBA. Experienţa a 6 antreprenori de top
  • Ce vor companiile de la absolvenţii de MBA

Ghidul MBA 2017 poate fi achiziţionat de la punctele de presă din reţeaua LAGARDERE Travel Retail şi Avec MM sau poate fi comandat la e-mail: [email protected] sau la telefon: 0372 957 247, 0728 901 905.

GRATUIT pentru abonaţii revistelor CARIERE şi HR Manager.
 
Ghidul MBA 2017 poate fi cumpărat și de aici: https://www.cariereonline.ro/abonamente 

 

 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter