Noerr România

Descrierea firmei:

Noerr este o societate de avocatura europeana de prim rang, care inglobeaza mai mult de 500 de avocati si consultanti in Germania, Europa si Statele Unite ale Americii. Activitatea Noerr este in principal orientata catre furnizarea de servicii interdisciplinare de asistenta juridica si consultanta fiscala la un nivel academic, de o maniera inovativa si orientata catre obtinerea rezultatelor urmarite de fiecare client in parte. De asemenea, impreuna cu celelalte societati membre ale grupului, Noerr dezvolta si ofera clientilor solutii viabile in domeniile financiar si de management.

Noerr România, entitate coordonată de avocatul Jorg Menzer, funcţionează sub forma unei cooperări permanente între firma Menzer & Bachmann - Noerr şi o serie de cabinete individuale. Echipa locală include 21 de avocaţi, inclusiv şase parteneri.

La nivel internaţional, Noerr are 13 birouri, cele mai recente înfiinţări de birou fiind operate în Bruxelles, Londra şi Alicante. Echipa internaţională include 480 de avocaţi şi 174 parteneri, potrivit datelor publicaţiei britanice Chambers and Partners.

 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter