Garanti Bank

Descrierea firmei:

Grupul Garanti reuneşte Garanti Bank, Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum şi Garanti Credite Ipotecare, care îşi desfăşoară activitatea pe piaţa locală sub umbrela Garanti. Cele trei IFN-uri completează oferta Garanti Bank cu produse specifice de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente şi imobiliar – şi vânzări & lease-back) şi servicii de administrare a flotelor, credite de consum, precum şi credite ipotecare dedicate achiziţiei de imobile şi terenuri sau refinanţări ale altor credite. Garanti Group oferă servicii financiare pe piaţa locală către peste 450.000 de clienţi.

În 2011, Garanti Group România a înregistrat un profit net consolidat de 8,3 milioane de euro, toate cele patru companii din Grup fiind profitabile. Garanti Bank a înregistrat o creștere a activelor de până la 1,45 miliarde de euro. Totalul de credite s-a majorat din 2010 cu aproximativ 19%, până la 936 milioane de euro. Depozitele s-au situat la valoarea de 467 milioane de euro, în timp ce numărul total al cardurilor de debit și de credit a crescut cu 16% față de 2010, până la 230.000.

Garanti Bank îşi creşte continuu prezenţa naţională prin sucursale proprii şi canale alternative de distribuţie, ajungând în prezent la o reţea de 77 de agenții, 200 bancomate și 7.340 de terminale POS.

Grupul Garanti este deținut de către Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de a doua bancă privată ca mărime din Turcia, după active.

Pentru detalii suplimentare, vizitaţi www.garantibank.ro

 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter