Coca-Cola HBC Romania

Descrierea firmei:

Noi credem ca ceea ce defineste cel mai bine o cariera la Coca-Cola HBC Romania este pasiunea pentru excelenta, iar excelenta inseamna zambet, culoare, energie, efervescenta si talent. Talentul de a fi curios, de a pune intrebari, de a invata continuu, de a cauta sa te dezvolti permanent, de a fi mereu invingator. Acestea sunt valorile organizatiei noastre, pe care le vei regasi la oricare dintre noi.

O cariera in Coca-Cola HBC Romania se construieste plecand de la niste premise foarte simple: reactie rapida, flexibilitate, orientare catre obtinerea de rezultate si entuziasm. Sigur te numeri printre cei care au aceste calitati. Trebuie doar sa accepti provocarea de a ni te alatura, caci drumul poate fi solicitant, iar viteza ametitoare. O sa iti placa fiecare minut petrecut alaturi de noi!

Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, asigura pentru produsele Coca-Cola imbutelierea, distributia, vanzarea si marketingul operational, fiind lider pe piata bauturilor non-alcoolice.

Vino sa ne cunoastem pe www.cchbcjobs.ro!

 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter