Brightway

Descrierea firmei:

Brightway este o companie de training si consultanta in afaceri care ofera organizatiilor programe de dezvoltare personala si crestere a performantei. Organizam cursuri foarte practice care se desfasoara sub forma unor simulari interactive, in care participantii creeaza strategii de rezolvare a problemelor cu care se confrunta zilnic la locul de munca.


Fie ca sunt directori intr-o multinationala, antreprenori, coordonatori sau pur si simplu membri ai unei firme sau organizatii, prin intermediul tehnologiei revolutionare brightway, participantii la programele noastre primesc „instrumente" cu ajutorul carora reusesc sa castige: bani, timp si intelepciune in luarea deciziilor. La fel de important este ca trainingurile noastre reusesc sa ofere noi directii de actiune pentru a obtine rezultatele pe care participantii le doresc, ajutandu-i in acelasi timp sa pastreze un echilibru intre valorile in care cred, activitatile profesionale si viata personala.

Cu multa munca si cu pasiune, am ajuns sa ne recomandam cu:
- 9 ani de activitate;
- peste 300 de companii care au ales solutiile Brightway;
- peste 15000 de participanti ce au urmat programele noastre;
- 80% din clientii noi continua programele noastre datorita rezultatelor de business obtinute.
Cererea ne-a deschis catre extindere si astazi suntem prezenti in Bucuresti, Bacau si Iasi, dar bineinteles prin natura obiectului de activitate acoperim orice zona geografica din Romania si strainatate si ne deplasam in functie de nevoile partenerilor nostri.

Coaching skills
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter