Antreprenor

Trei lecţii de la cinci antreprenori care au pornit de la zero

Wall Street › Vin, 2018-01-05 11:26
Fara capital, fara finantare, uneori chiar si fara educatie si/sau experienta. Asa, fara nimic, au pornit la drum cinci antreprenori – printre care si George Soros – care au cladit apoi averi impresionante. Care sunt lectiile pe care le putem invata din povestile lor?

Nu este neobisnuit sa auzi de antreprenori care si-au folosit banii obtinuti din alte afaceri pentru a construi un start-up prosper sau despre proprietari de afaceri care au preluat companii existente de mai multe decenii si le-au preschimbat in ceva nou.

Aceste povesti inspira, dar Jayson DeMers, fondator si CEO al AudienceBloom.com, companie de internet marketing, sustine ca antreprenorii care au pornit business-urile lor de la zero au mai multe de oferit si isi sustine aceasta afirmatie cu cinci exemple de antreprenori care si-au inceput business-urile de la zero.

Afla povestile de pe Wall-Street.ro.

0 comentarii 533 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter