Antreprenor

Târg de Crăciun. Cadouri și delicatese culturale de la Fundația Calea Victoriei

Revista CARIERE › Lun, 2017-12-04 18:03
Fundația Calea Victoriei organizează în al patrulea an consecutiv Târgul de Crăciun - Cadouri și delicatese culturale, unul dintre cele mai apreciate evenimente de acest fel din oraș.

Sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie, designeri de obiect, graficieni, ilustratori și diverși artizani aduc în casa de pe Popa Soare 40 daruri felurite. În cele două zile de târg organizatorii oferă 15% reducere la cursurile din ianuarie și o mulțime de ilustrații, cărți, globuri, cofeturi, jucării, cosmetice naturale sau bijuterii originale cu care să-i încântați pe cei dragi în seara de Crăciun.

Oricare dintre cursurile lunii ianuarie poate fi un cadou ingenios de Crăciun, fie că e vorba de cineva din familie, de un prieten sau de un colaborator.

Cu un astfel de Voucher cadou puteți oferi prietenilor cunoaștere, frumusețe, inspirație sau relaxare, depinde ce subiect vi se pare mai potrivit sau mai atrăgător pentru persoana respectivă. 

Programul cursurilor îl găsiți aici. 

0 comentarii 544 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter