Strategie

Schimbări anunţate de Uber

Roxana Roseti › Lun, 2018-02-19 13:21
Uber se va angaja astfel să raporteze incidente grave la poliţie şi va furniza detalii legate de licenţiere utilizatorilor din Regatul Unit.
Aceasta a anunţat compania, citată de CNBC.

În fapt, pentru a reuşi să supravieţuiască interdicţiei impuse de autorităţile londoneze, Uber anunţă o serie de schimbări pentru a spori siguranţa şoferilor şi a pasagerilor din Marea Britanie.
Anunţul vine după ce operatorul de transport public din Londra şi-a prezentat propriile reguli pentru menţinerea siguranței pasagerilor și șoferilor. Aşa că noile schimbări propuse de Uber vin cumva să contrazică decizia Autorităţii de reglementare în domeniul transportului din Londra, care, anul trecut, i-a interzis companiei americane să opereze pe străzile londoneze, decizie atacată ulterior de Uber.

Nu sunt primele schimbări aduse de compania de ride sharing, potrivit digi24.  Uber a lansat de curând primele limite pentru şoferi - după o călătorie de 10 ore, aceştia trebuie să ia o pauză de cel puţin 6 ore, tot pentru sporirea siguranţei.
 

0 comentarii 503 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter