Start-up

Un startup românesc a primit o finanţare de 20.000 de euro de la Booking.com

Constantin Pescaru › Lun, 2018-03-12 16:02
Startup-ul românesc Questo, ce a dezvoltat o aplicaţie de ghiduri turistice interactive, a primit un grant în valoare de 20.000 de euro de la Booking.com.

"Aplicaţia noastră s-a numărat printre cele patru proiecte câştigătoare ale competiţiei Booking Booster Lab din Tel Aviv. Acest lucru confirmă impactul social pe care Questo îl poate avea prin sprijinirea afacerilor locale, prin intermediul tururilor turistice jucăuşe", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Questo.

De asemenea, Claudiu Petria, unul dintre co-fondatorii startup-ului, a spus că valoarea investiţiei este de 20.000 de euro şi vine din partea Booking.com. 

Questo este o aplicație de explorare a orașelor, care promovează călătoriile inovatoare și oferă experiențe locale purtând utilizatorii prin locurile mai puţin cunoscute, dar foarte interesante. Aplicaţia este disponibilă pe App Store şi Google Play.

 


 
În aplicaţie poţi găsi diverse tururi interactive. Exemplele pentru Bucureşti conţin "Silent Bucharest" şi "Questomobilul la Aviaţiei". 

Important de menţionat este că poţi explora în două moduri: Discover (te poţi bucura în linişte de traseul respectiv şi vei primi recomandări de la localnici pentru a evita capcanele în care cad turiştii de obicei) şi Hunt (prin care poţi rezolva diverse sarcini şi ghicitori într-un anumit timp ca să descoperi următorul loc de explorat).

0 comentarii 843 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter