Start-up

S-a întors în România după o experiență de 14 ani în Germania și a deschis un centru de recuperare medicală

repatriot.ro › Mar, 2018-01-09 16:25
Paul a studiat știința sportului la Deutsche Sporthochschule în Koln, a lucrat în Leverkusen și Koln timp de 12 ani și a decis să vină acasă cu un concept nou de terapie prin sport (Sport Therapie), pentru ca și românii să beneficieze de experiența lui și de cele mai noi aparate, aduse exclusiv din Germania. Paul Sittner a acordat un interviu pentru repatriot.ro. 

Cum a fost plecarea din România? Cum ai decis să pleci în Germania și ce ai făcut acolo?

Am studiat în București la ANEFS până în 1994, după care am avut mai multe activități în domeniul sportului. De exemplu, având și licența de antrenor de fotbal, am înființat un club privat de fotbal pentru juniori, am lucrat la o școală cu profil de fotbal în București, iar în același timp lucram și pentru un club de fotbal din Germania ca scouter. Până la un moment dat, când mi-a venit ideea să mai fac un studiu în străinătate. Știam deja limba germană  la nivel mediu, pentru că am descendente germane din partea tatălui, și decizia a venit relativ simplu. De altfel, cunoșteam destul de bine și nivelul avansat al universităților din Germania.

Citește mai multe pe repatriot.ro. 

0 comentarii 1108 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter