Antreprenor

Povestea unui business moldovenesc care a abandonat Rusia și a îmbrățișat Europa

wall-street.ro › Joi, 2018-01-11 15:55
Victor Bostan a intrat în afaceri, în Republica Moldova, în anul 1992. La început au fost afaceri de mică anvergură, business-ul cu vin l-a început în anul 1995, iar principala piață de desfacere era reprezentată de Rusia și Comunitatea Statelor Independente. Două embargouri din partea Rusiei, în care a pierdut peste 12 milioane de dolari, l-au determinat pe omul de afaceri să lase Rusia deoparte și să se îndrepte către România și piețele din Europa Centrală și de Est, scrie wall-street.ro.
sursa: wall-street.ro

Prețul nu a fost mic: în schimbul finanțării de la Banca Mondială, prin IFC și de la fondul de investiții Horizon Capital, Victor Bostan a cedat 70% din acțiuni. Astăzi, conduce compania în calitate de CEO și se pregătește de o extindere și consolidare în Europa Centrală și de Est. Unul dintre primii pași în această direcție a fost cooptarea în echipa a lui John Maxemchuk, un executiv cu experiență de peste 20 de ani în piețele din Asia și Europa de Est.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO. 

0 comentarii 411 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter