Antreprenor

Povestea Anei Sapungiu, singura româncă Master of Wine: ce înseamnă să ai cea mai prestigioasă calificare în degustarea şi alegerea vinurilor

Wall Street › Mar, 2017-09-12 10:23
Ana Sapungiu este absolventa de ASE, insa drumul profesional a aproapiat-o de industria vinului. Astfel, romanca a inceput sa devina atat de pasionata de domeniul vitivinicol incat astazi este prima persoana Master of Wine din tara. Ce inseamna sa ai cea mai inalta acreditare din industria vinului?

Absolventa de Management la ASE, Ana Sapungiu (35 ani in prezent) a plecat cu un MBA in Londra la inceputul anilor 2000. Desi nu avea nicio legatura sau pasiune fata de vinuri, romanca a decis totusi sa iti faca lucrarea de final de studii despre vinurile romanesti. Citeşte mai departe pe wall-street.ro

0 comentarii 515 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter