Antreprenor

Despre sustenabilitate în fashion, business şi viaţă cu antreprenoarea Cristina Bâtlan

wall-street.ro › Mar, 2018-02-20 17:15
Probabil unul dintre cei mai recunoscuti designeri romani la nivel international si cu siguranta unul dintre antreprenorii de succes ai Romaniei, Cristina Batlan a reusit sa faca din Musette un brand global, care se vinde in mai multe colturi ale lumii si este prezent la marile show-uri de fashion. 

De la corectitudine in business, la sustenabilitate in fashion, in spatele Musette se afla multa munca, determinare si principii de viata si de business sanatoase.

Musette inseamna in prezent trei fabrici de productie, 31 de magazine, inclusiv in afara granitelor, 600 de oameni si o cifra de afaceri de peste 16 milioane euro.

Pentru anul in curs, cresterea business-ului va fi de doua cifre, cum se intampla anual. Insa nu a fost dintotdeauna asa: Cristina Batlan, alaturi de sotul si fratele sau, au pornit Musette ca o companie de trading din domeniul tesaturilor.

La inceputul anilor 2000 au dat drumul productiei de pantofi, care au ajuns sa fie prezentati, comercializati si purtati in marile capitale europene.

Anul trecut, Musette a achizitionat o fabrica de productie din Cluj pe care a relocat-o in Bucuresti, in urma unei investitii de 500.000 de euro. Cu o capacitate de productie de 1.000 de perechi de pantofi pe zi, brandul nu reuseste sa faca fata cererii tot mai mare.

Află întreaga poveste de pe Wall-Street.ro.

0 comentarii 847 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter