Antreprenor

Cei mai bogaţi oameni din lume au pierdut 114 miliarde dolari într-o singură zi

Constantin Pescaru › Mar, 2018-02-06 18:28
Prăbuşirea indicilor bursieri din SUA a determinat diminuarea averilor celor mai bogaţi oameni ai planetei. Concret, aceştia au pierdut 114 miliarde dolari într-o singură zi.

Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume, a fost cel mai afectat de abrupta scădere a pieţei valutare americane, având în vedere că averea i s-a diminuat cu 5,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index.

Similar, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a avut parte de un recul de 3,6 miliarde de dolari, iar Jeff Bezos, şeful Amazon - 3,3 miliarde dolari.

În total, cei mai bogaţi 500 de oameni ai planetei au pierdut 114 miliarde de dolari într-o singură zi.

Asta după ce, luni, pieţele din Statele Unite au înregistrat cea mai mare contracţie din 2011 încoace, iar bursele din restul lumii au fost trase în jos de această contraperformanţă.

 

0 comentarii 717 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter