Antreprenor

Atelier de ciocolată artizanală. Un business pentru plăceri vinovate

wall-street.ro › Vin, 2018-02-02 15:21
Unele afaceri pornesc din dorința de a fi pe cont propriu sau de a avea venituri mai mari. Altele, din simplă pasiune. Este și cazul Roxanei Știrbu, care deși nu este la prima încercare antreprenorială și a absolvit o facultate tehnică, a pus bazele unui atelier de ciocolată artizanală și vinde “plăceri vinovate” în valoare de 250.000 lei, scrie wall-street.ro. 
sursa: pexels

Guilty Pleasure a luat naștere în 2015, după ce antreprenoarea a “oficializat” această pasiune, începută după absolvirea unei facultăți cu profil tehnic. Roxana a urmat apoi cursurile Chocolate Academy din Londra unde a devenit maestru ciocolatier și a început să producă inițial pentru apropiați, iar apoi a investit 70.000 de euro în echipamente și dotări specifice atelierului.

Roxana a pornit la drum cu un plan de afaceri construit cu atenție, care prevede că investiția să se amortizeze în decurs de patru ani. „Cu toate acestea, fiecare zi este, în mod real, o zi de acumulare a modului de gestionare a acestui mic, dar, pasionant business”, spune antreprenoarea, care speră la o amortizare a investiției chiar mai devreme, susținută de vânzările în creștere de la an la an.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO. 

0 comentarii 811 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter