Antreprenor

Arete, un startup românesc cu șosete pentru bărbați. Povestea a început cu doar 9.000 euro

wall-street.ro › Vin, 2018-02-09 17:50
În lumea antreprenoriatului se spune că nouă din zece startup-uri nu supraviețuiesc și eșuează înainte de a-și recupera investiția inițială. Mihai Dinu (26 ani) și Cosmin Neagu (28 ani) au în plan să dezvolte unul din acele startup-uri care reușesc să intre pe piață cu o idee de afacere interesantă și să aibă succes. O idee de afacere, care la prima vedere ar putea părea simplă, dar necesită creativitate și mult efort.

În 2015, Mihai și Cosmin au început să contureze ideea unei afaceri cu șosete pentru bărbați, iar un an mai târziu aveau un plan de business finalizat. Cu o investiție inițială de aproape 9.000 euro, cei doi prieteni au început să construiască Arete, un brand de șosete pentru bărbați.

“În ianuarie, anul trecut, am început să lucrăm la brandul nostru. A fost mai greu decât ne așteptăm, între timp apăruseră tot felul de întrebări la care nu aveam răspunsuri și a trebuit să învățăm mai multe ca să ne găsim nișa potrivită. Am vrut să avem produse de calitate și asta a însemnat o provocare pentru noi”, a spus pentru wall-street.ro Mihai Dinu, managing partner Arete.

“Cel mai greu pas a fost să alocăm resursele financiare necesare fiecărui punct din plan, pentru că am investit din economiile noastre, fără împrumuturi externe. Un alt pas mai greu a fost să acceptăm ideea că lucrurile de calitate necesită timp și nu pot fi făcute peste noapte, precum brandingul sau web design-ul”, a adăugat Cosmin Neagu.

În acest moment, startup-ul înregistrează...

Citiți materialul întreg pe WALL-STREET.RO.

0 comentarii 955 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter