Antreprenor

Antreprenorul care face ceea ce statul evită: harta "bulinei roșii"

wall-street.ro › Mar, 2018-01-09 14:02
Opoziția parlamentară încearcă din răsputeri să pună pe ordinea de zi un proiect care să arate câte clădiri cu risc seismic ridicat există în România. PSD-ALDE evită, pe cealaltă parte, să facă acest lucru, întrucât o astfel de hartă le-ar arată incompetența și nepăsarea în ceea ce privește un pericol real la adresa siguranței publice. Nicu Andronic, antreprenor român, face ceea ce “puterea” nu dorește, scrie WALL-STREET.RO. Ce este “Bulina Roșie”?

Nicolae Andronic, fondator al Sergentro Software și creatorul aplicației B.R.O., spune că „bulina roșie” este cunoscută de toți locuitorii Bucureștiului, fiind un indicator pus pe clădirile cu risc seismic ridicat pentru a ne indica că acea clădire are șanse mari de a se prăbuși în cazul unui seism mai puternic. Această bulină, împreună cu inspecția vizuală a clădirii, ne dau o idee destul de bună despre cât de periculos este locul în care ne aflăm.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO. 

0 comentarii 377 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter