Antreprenor

9 lucruri de care să ții cont dacă vrei să îți deschizi propria afacere

wall-street.ro › Mie, 2018-01-17 17:09
Înainte să iei decizia de a îți deschide o afacere trebuie să fii conștient de faptul că o strategie bine pusă la punct te va ajuta să îți creezi o bază solidă și îți va face parcursul pe drumul antreprenoriatului mult mai profitabil. Ți-am pregătit 9 aspecte de care să ții cont și care te vor ajută să depășești provocările din lumea business-ului mult mai ușor, potrivit wall-street.ro. 
sursa: pexels

1. Nu ai doar o simplă idee de afacere, ci un adevărat plan de a o pune în practică
Ai o idee de afacere, foarte bine! Din păcate nu e îndeajuns în cazul în care nu vei reuși să aduci ceva nou în peisaj. Trebuie să cunoști piață pe care îți dorești să îți lansezi business-ul și resursele de care ai nevoie pentru a face diferența. Dacă ai o idee pe care au pus-o deja în practică 10.000 de oameni înaintea ta, vei ajunge pe o piață saturată în care clienții se vor uita după jucători cu un istoric în spate care să le ofere siguranță.

2. Îți place să lucrezi cu oamenii
Am stabilit de la început că există șansa să fi ales acest drum pentru că nu mai vrei să ai un șef care să îți spună mereu ce să faci și mediul de la locul de muncă te cam sufocă. Asta nu înseamnă că va trebui să îi sufoci și tu pe viitorii tăi subordonați, cel mai indicat e să fii conștient de capacitatea de comunicare și înțelegere de care ai nevoie pentru a conduce o echipă și pentru a crea o atmoferă productivă.

Citește mai multe pe wall-street.ro 

0 comentarii 656 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter