Trend, Actual

Zboruri spre locul unde se termină pământul și începe oceanul

Roxana Roseti › Vin, 2017-07-07 11:59
Portugalia a reuşit, în ultimele decade, să se ridice la nivelul social şi economic al oricărei ţări din U.E. Secretul acestei reveniri spectaculoase constând în primul rând în moştenirea istorică şi culturală şi implementarea unui turism eficient. 

Ţara – numită deseori locul unde se termină pământul și începe oceanul, împarte Peninsula Iberică cu Spania, fiind înconjurată la sud şi la vest de Oceanul Atlantic. Portugalia reprezintă o destinaţie încântătoare, cu locuri fantastice, o populaţie diversificată, tradiţii demne de luat în seamă, plaje de vis şi mâncăruri delicioase!

Lisabona reprezintă revelația sezonului estival 2017 – potrivit specialiștilor și devine mai accesibilă pentru turiștii români. Cea mai sigură companie aeriană din Vestul Europei, Tap Portugal, a revenit din iulie în România, cu zboruri directe pe ruta Lisabona- Bucureşti și estimează că va transporta, până la finalul anului, 70.000 de pasageri. Odată cu relansarea rutei Lisabona – București - Lisabona, turiștii români vor beneficia de legături foarte bune cu zone turistice unde până acum ajungeau foarte greu. În prezent, aproape 3.500 de turiști români ajung în fiecare lună în Portugalia.

Inaugurarea oficială a cursei are loc astăzi, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. La eveniment participă David Jacinto, Head of Northern and Central European Sales, Peter Szolnok, Regional Manager și Claudia Stroescu, Sales Manager Romania.

Port încântător

 “Pasagerii TAP Portugal vor beneficia de o structură total nouă de prețuri pentru biletele de avion, de la cele mai ieftine dedicate celor care călătoresc cu costuri minime, până la cele pentru cei care doresc să beneficieze de servicii complete și confort sporit,  de rute noi și zboruri suplimentare pentru cele existente. Dacă în prezent avem cinci zboruri pe săptămână, din vara anului 2018 preconizăm că zborurile directe TAP București – Lisabona vor fi zilnice”, a declarat David Jacinto, manager de vânzări pe Europa Centrală și de Nord.
În altă ordine de idei, Lisabona are o istorie fascinantă, orașul fiind des numit de către specialiștii în turism și nu numai “orașul de care te îndrăgostești“. Numele Lisabonei provine din cuvântul Olisippo, care își are originile în cuvintele feniciene “Allis Ubbo“ (“port încântător“).  
 

0 comentarii 1426 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter