Actual

Vrei să îți deschizi o afacere profitabilă? Iată câteva idei

Marilena Ispas › Vin, 2018-08-10 08:51
Te-ai săturat să ai un șef? Vrei să ai propria afacere? Nu știi cu ce să începi? Iată câteva recomandări de afaceri care se pare că vor avea mare succes în 2019. 

Toată lumea are idei de afaceri și de regulă, toate ideile de afaceri au potențialul de a fi profitabile. Diferența dintre cei care au succes și cei care nu au succes în afaceri este dată de faptul că cei din urmă nu își aplică ideile sau dacă le aplică, la primul eșec au tendința de a renunța.

Demararea unei afaceri este, într-adevăr, o treabă dificilă, cu multe hopuri, suișuri și coborâșuri. Cu puțin ajutor, însă și cu o serie de sfaturi pe care să le respecți, afacerile pot deveni profitabile. Revista-economica.ro ne prezintă câteva afaceri ce ar putea fi foarte profitabile în anul 2019:

Livrarea de mâncare la domiciliu
Dacă îți place să gătești, o afacere în domeniul culinar poate să fie mai mult decât interesantă. Este adevărat că este destul de greu să o demarezi, în mare parte din cauza birocrației. O dată ce ai făcut-o însă, poți obține venituri substanțiale.

Magazin online
Comerțul online este în floare, fiind din ce în ce mai multe magazine și din ce în ce mai mulți cumpărători. Cu siguranță îți găsești și tu locul, mai ales dacă ai un produs cu potențial mare de achiziție. Nu trebuie o investiție mare, nu trebuie stres foarte mare și partea frumoasă este că, cel puțin pentru început, poți să administrezi întreaga afacere de acasă.

Agenție de bone
Oamenii prezentului sunt din ce în ce mai ocupați, ceea ce duce la anumite probleme în familiile cu copii mici: nu are cine să aibă grijă de ei. Este adevărat că există creșe, grădinițe și școli, însă nu întotdeauna timpul ajută părinții să îi ducă pe cei mici până la instituția de învățământ și să ii ia. Aici intervine bona, care are grijă de educația prichindeilor și de buna lor stare. O agenție de bone este un business ușor, care implică copii și care poate să aducă o mulțime de zâmbete.

Toate ca toate, înainte de a începe afacerea se recomandă un plan de afacere bun. Pentru realizarea acestuia poți apela la o firmă specializată în acest domeniu.

0 comentarii 392 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter