Actual

Viitorul digital al lumii afacerilor – preocupare fundamentală a prezentului

Roxana Roseti › Lun, 2017-11-06 12:59
Transformarea digitală are impact asupra organizațiilor din majoritatea industriilor moderne: de la finanțe, retail, distribuție, energie sau farma, până la telecom, comunicare sau FMCG. 

Tocmai de aceea schimbările, oportunitățile, provocările pe care epoca digitală le aplică lumii afacerilor și transformările fundamentale care au loc atât în cadrul organizațiilor cât și in interacțiunea acestora cu piața sau publicul lor reprezintă o preocupare fundamentală a prezentului.
 
Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București găzduiește marți, 7 noiembrie, cea de-a cincea ediție a Microsoft Summit - cel mai mare eveniment de business și tehnologie din România. Un eveniment ce explorează tocmai viziunea dezvoltării și evoluției lumii afacerilor prin prisma transformării digitale ce definește epoca modernă.
Evenimentul este organizat de Microsoft România și are ca parteneri principalipe Orange România și City Insurance, două companii pentru care digitalizarea reprezintă deja un  vector de dezvoltare, dar și branduri ce furnizează informația și soluțiile necesare acestui proces, cum ar fi companiile ALEF sau Veeam.

Voci importante

Temele discutate în ediția de anul acesta includ e-government cu Toomas Hendrik Ilves, președintele ce a condus deceniul care a digitalizat Estonia, sharing economy cu April Rinne, expert în economia colaborativă în cadrul World Economic Forum, siguranța digitală cu Johnnie Konstantas, Director Senior pentru Securitate Cibernetică la Microsoft, viitorul asigurărilor în epoca digitală cu Prof. Dr. Bodo Herold, membru în board-ul City Insurance și profesor la universitatea din Dortmund și tehnologii emergente cu aplicații în business cu Vlad Sorici (Orange Fab, start-ups) și Silviu Neghină (IoT) de la Orange România.

Toomas Hendrik Ilves, președinte al Estoniei între 2006 și 2016, a fost unul dintre principalii promotori ai inițiativelor digitale ce au transformat micul stat baltic în una dintre cele mai avansate tehnologic societăți de pe glob din punctul de vedere al sistemelor de guvernare, educație și securitate.
Membru important al World Economic Forum, April Rinne este o voce importantă în conversația dusă în jurul conceptelor curente de dezvoltare atât pentru companii cât și pentru comunități – economia colaborativă, noile paradigme ale valorii muncii, sisteme economice și publice digitale. Cu mai mult de 19 ani de experiență în roluri de management în domeniul securității cibernetice, Johnnie Konstantas activează acum ca Director Senior al Grupului de Securitate Cibernetică al Microsoft.
Într-un cuvânt, agenda evenimentului presupune peste 16 ore de sesiuni în trei track-uri diferite și 28 de vorbitori, totul fiind dedicat unei mai bune înțelegeri a fenomenului numit viitor digital. 

0 comentarii 888 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter