Actual, Piața Muncii/Employment

Veşti de la Guvern: Fără impozit pe cifra de afaceri, dar cu taxă de solidaritate

Constantin Pescaru › Lun, 2017-07-17 16:27
Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că impozitul pe cifra de afaceri - foarte contestat în spaţiul public - iese din cărţi. Totuşi, rămâne în picioare taxa de solidaritate, cel puţin deocamdată.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că impozitul pe cifra de afaceri - foarte contestat în spaţiul public - iese din cărţi. Totuşi, rămâne în picioare taxa de solidaritate, cel puţin deocamdată.„Am văzut simulările și mi-am dat seama că nu se pot implementa măsurile. Azi am spus și coaliției. Considerați închis acest subiect!”, a spus premierul despre impozitul pe cifra de afaceri, infiormează Digi 24.

„În programul de guvernare acest lucru a fost pus nu ca scop în sine, ci ca mijloc pentru a încerca să evităm anumiți actori economici care pur și simplu au impresia că sunt mai dibaci ca noi în domeniul acesta. Până acum le-a ieșit, vom avea grijă să nu le mai iasă de-acum încolo”, a adăugat Mihai Tudose, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Totuşi, este posibil ca Guvernul să introducă o taxă de solidaritate, care se va aplica veniturilor mari.

Tudose a precizat că se fac simulări în acest moment, nefiind stabilit un prag, şi a susţinut că taxa nu va fi aplicată, dacă simulările nu arată că ea va fi sustenabilă.

0 comentarii 787 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter