Actual

Valeriu Nicolae, secretar de stat în Ministerul Muncii

L.G. › Vin, 2016-03-18 09:06
Valeriu Ciolan Nicolae a fost numit secretar de stat în Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. Până acum acesta a fost consilier de stat din cadrul Cancelariei Primului-Ministru.

 

Valeriu Ciolan Nicolae a fost numit consilier de stat pe probleme de incluziune socială şi dreptul rromilor în cadrul Cabinetului Cioloş pe 11 decembrie 2015.  Anterior, el a fost secretar general al European Roma Grassroots Organisation. În 2008, când s-a întors în România după ce lucrase ca director regional de Advocacy la World Vision, în Bruxelles, Valeriu Nicolae a fondat Policy Center for Roma and Minorities (PCRM), un ONG care se ocupă de incluziunea socială a minorităților etnice, în special cea rromă.

Din 2010, PCRM a derulat programul de educație nonformală Clubul de Educaţie Alternativă, care are loc în trei școli din Ferentari. Toate cele trei cluburi sunt frecventate de 200 de copii rromi și nonrromi din cartier. Scopul este de a-i încuraja să rupă cercul vicios al marginalizării şi sărăciei, prin sport și educație alternativă.

0 comentarii 3702 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter