Actual

Ultimele zile de înscrieri la TEDxBucharest

Marius Dobre › Mar, 2012-11-06 11:19

Pe data de 16 noiembrie va avea loc, la Palatul Parlamentului, cea de-a patra ediție a TEDxBucharest, „Driven by meaning”. O locație nouă, o lista de speakeri excepționali, activități și oportunități inedite de networking. Un singur lucru nu se schimbă la TEDxBucharest. Atmosfera electrizantă, încărcată de energia a peste 1.000 de participanți care se întrec care mai de care să răspândească idei și emoții valoroase.

Profită de ultimele zile de înscriere și înregistrează-te împreună cu prietenii și colegii pentru cel mai impresionant eveniment al anului.

TEDxBucharest 2012 va avea loc pe data de 16 noiembrie, vineri, între orele 9:00 și 20:00 și va include 4 sesiuni de discursuri intercalate de pauze pentru prânz și coffee break. Prietenii și partenerii TEDxBucharest au pregătit în aceste pauze acțiuni creative și energizante de cunoaștere, socializare și networking.

Sesiunile și speakerii din acest an:

Sesiunea 1 „Breaking barriers”: Adrian Lobonțiu, Krishan George, Andrei Tudose, Benoit Montreuil, Marcus Orlovsky.

Sesiunea 2 „Profiling the future”: Florin Păun, Chris Worman, Pierre Bortnowski,  Andrei Pogonaru, Irina Bogdan, Tudor Cosmatu & Andrei Răducanu

Sesiunea 3 „Shifting paradigms”: Alexandrina Hristov, Nick Thorpe,Oana Raluca Ghiocel, Anca Echim & Cristiana Ionescu, Ionut Florea & Ana Hogas

Sesiunea 4 „Ouside and beneath”: Tom Andreassen, Paul Dicu, Teo, Aurora Simionescu

Te așteptăm să împărtășești experiența acestor sesiuni împreună cu noi. Rezervă-ți ziua de 16 noiembrie pentru cel mai impresionant eveniment al anului 2012, dacă vrei, o zi intensivă de tratament și recreere pentru creier și suflet.

TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. TEDxBucharest  va avea loc în acest an vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori  și o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

0 comentarii 1454 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter