Actual

Uber a anunțat semnarea unui acord de colaborare cu NASA

Roxana Roseti › Joi, 2017-11-09 17:16
Uber vrea să dezvolte uberAIR, un serviciu cu mașini aeriene urbane, fără pilot, în parteneriat cu NASA. UberELEVATE fiind programul de cercetare si dezvoltare de tehnologie în domeniul transportului aerian.

“Acest Acord de Spațiu deschide drumul unor viitoare colaborări între Uber și NASA pentru dezvoltarea următoarei generații de tehnologie aerospațială. uberAIR va efectua zilnic mult mai multe zboruri deasupra orașelor decât a efectuat până în prezent. Experiența Uber în ceea ce privește ingineria software și experiența în domeniul aerian de zeci de ani a NASA reprezintă un pas în față foarte important pentru uberELEVATE” a declarat Jeff Holden, Chief Product Officer al companiei Uber.

Uber a anunțat semnarea unui acord de colaborare cu NASA pentru a dezvolta împreună Sisteme Aeriene fără Pilot (Unmanned Aerial Systems – UAS) și tehnologie pentru Managementul Traficului fără Pilot (Unmanned Traffic Management – UTM). Aceste sisteme vor permite manevrarea în siguranță la altitudini mici, în mediul urban, a unor vehicule aeriene fără pilot. Uber își propune să înceapă testarea uberAIR în Dallas, Los Angeles și Dubai până în 2020, potrivit cnbc.com.

0 comentarii 660 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter