Actual

TV Senso - la televiziune noua, echipa noua

Teodora_Andreea_Aldea › Mie, 2005-05-04 23:00
Oameni de televiziune, din lumea afacerilor si din showbiz s-au adunat in 20 aprilie la Galeriile Senso din buricul Bucurestiului pentru a inaugura o noua televiziune: TV Senso. Presedintele si initiatoarea acestei televiziuni este Anca Vlad, proprietara grupului Fildas.

TV Senso se declara o televiziune de cultura vizuala si life-style, urmand sa difuzeze emisiuni din sfera culturala, dar si de design interior, sport, sanatate, turism sau actualitate sociala.
Publicul pe care il tinteste este unul preponderent feminin, format din persoane cu varsta intre 15-65 de ani, cu studii medii si superioare, venituri medii si mari, din mediul urban.
Din echipa proaspat formata a TV SENSO au fost prezenti la eveniment Rodica Mandache, realizatoarea emisiunii "Jurnalul Rodicai", Manuela Golescu, moderator al emisiunii "Manuela Show si extraordinarul de fiecare zi", Oana Georgescu, prezentator al emisiunii "Stil si sport", Alina Anton, realizator al emisiunii "Viata la tara", Madalina Lefter, prezentator al "Universului Senso", Antoaneta Banu, cea care va prezenta emisiunea "Filmele mele", Diana Mihailopol, realizator al rubricilor "Carte" si "Teatru", Ludovic Skultety, prezentator al emisiunii "Galeria Senso", compozitorul Radu Seu cu emisiunea sa "Jocuri muzicale", Maria-Luiza Ionescu, amfitrionul emisiunii "Ziua Tonica", precum si cei doi prezentatori ai emisiunii "Travel Time", Raluca Iftimescu si Andrei Garici. TV Senso are o acoperire nationala si este o televiziune suta la suta digitala.

0 comentarii 2830 vizualizări
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter