Actual

Trei zile de artă activă în centrul Bucureştiului

Daniela Oancea › Mar, 2013-03-26 14:55

Comunitatea de artă vă invită să participaţi la Spring Art Salon, manifest de artă activă şi itinerantă desfăşurat în Bucureşti. Timp de trei zile, între 29 şi 31 martie, veţi putea admira în jur de 30 de artişti ai comunităţii de artă, în diferite locuri aflate în zona centrală a Bucureştiului. 

Creat în jurul conceptului de artă activă, Spring Art Salon se adresează atât artiştilor care vor avea posibilitatea să interacţioneze cu un public diferit de cel al galeriilor de artă, cât şi publicului, care va întâlni arta în locuri comune.

Pe parcursul celor trei zile vor fi expuse un număr mare de lucrări, diferite ca tehnici şi stiluri artistice. Diversitatea lucrărilor alese în cadrul expoziţiilor va contribui astfel la revoluţionarea spaţiilor convenţionale din Bucureşti şi transformarea lor în spaţii-gazdă de întâmpinare a spectacolului artistic.

Spring Art Salon reprezintă pentru comunitatea de artişti din România un mijloc nou de interacţiune cu publicul. Artiştii îşi doresc astfel să ajungă cât mai aproape de privitor, arta întâmpinându-l tocmai în spaţiile pe care acesta le frecventează.

Evenimentele din cadrul expoziţiilor au ca punct central de întâlnire locuri active de dialog cu publicul. Astfel, în circuitul Spring Art Salon s-au alăturat: Van Gogh Grand Cafe, Hotel Tempo, Hotel Trianon, BRUNO- wine bar, Galeria Horatiu Malaele.

Tocmai de aceea Spring Art Salon este un proiect de durată prin care comunitatea de artă îşi propune să creeze şi să transforme cât mai multe spaţii din Bucureşti în expoziţii deschise publicului larg.

La Van Gogh Grand Cafe vor expune: Celine Ali, Ioana Hârjoghe Ciubucciu, Maria Dermengiu, Ana Maria Gheorghe, Alexandrina-Carmen Ene, Ioana Mândru

La Hotel Trianon veţi întâlni lucrări semnate de: Bissinger Elena, Lily Popa, Amalia Suruceanu, Andrei Vasilescu.

La Hotel Tempo expun artiştii Adina Moldova Titrea, Margareta Anton, Elena Buftea, Cristian Branzescu, Daniel Munteanu, Diana Naghi, Oana Nastase, Eleni Anca Oprescu, Victoria Soare, Narcisa Stejărean, Stoica Gabriel, Corina Chirilă

La Bruno expune Bogdan Calciu, iar la Galeria Horaţiu Mălăele: Evelin Corocea

Întâlniri cu artiştii vor avea loc după următorul program:

Vineri, la Hotel Tempo, de la ora 19.30, str. Armand Calinescu nr. 19, sector 2

Sâmbătă, la Van Gogh Grand Cafe (Strada Smârdan, no. 9, vis-a-vis de Banca Naţionala a României), Centrul Vechi &Bruno, ora 19.00 (Centrul Vechi, str. Covaci 3)

Duminică la Hotel Trianon, ora 17.00, str. Grigore Cobalcescu, nr. 9, sector 1. 

0 comentarii 1667 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter