Companii, Actual

Trainingul se transformă sub influența tehnologiei: programul care îi determină pe angajați să muncească și în weekend sau vacanțe

Wall Street › Vin, 2017-03-31 11:25
Angajatii nu mai vor sa invete in sali clasice de traininguri, de pe slide-uri, ci isi doresc experiente cat mai interesante, care sa ii tina cat mai mult in priza. Un program care combina realitatea cu virtualul, prin intermediul gadgeturilor, si transforma sarcinile de serviciu in misiuni recompensate, isi aduce aportul la dezvoltarea abilitatilor angajatilor, cu un cost de pana intr-o suta de euro de persoana, informează wall-street.ro.

Compania Equatorial, condusa de Dan Berteanu, specialist in domeniul IT, a realizat in urma cu doi ani Equatorial Marathon, o platforma de invatare prin joc care se adreseaza companiilor multinationale care inoveaza in procesul de invatare si dezvoltare al angajatilor. Jocul are ca metafora un maraton in jurul Ecuatorului, unde, pentru a putea avansa in cursa, participantii trebuie sa indeplineasca „provocari de alergare” care de fapt sunt sarcini si activitati din job-ul de zi cu zi a angajatilor.

Citește continuare pe wall-street.ro.

0 comentarii 1699 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter