Actual

Topul meseriilor de viitor

wall-street.ro › Joi, 2014-08-21 13:38

Care sunt domeniile spre care ar trebui sa ne orientam atunci cand alegem un job? Conform specialistilor in resurse umane, urmatoarele meserii vor fi cautate si in viitor in ciuda crizei economice.

Sursa: wall-street.ro

10 dintre meseriile cautate si in viitor

1. Meseria de Specialist IT

Gradul de interes pentru domeniul IT a crescut in cadrul companiilor romanesti datorita dezvoltarii rapide a tehnologiei care solicita din ce in ce mai multi programatori. Salariul cel mai mare din industria IT il au programatorii care detin cunostinte atat din sistemul bancar cat si din telecomunicatii, fiind importanta specilizarea lor pe alte sectoare decat cele din zona de software. In viitor transferarea bazelor de date in computere, va determina cresterea locurilor de munca in industria IT.

2. Medic

Privatizarea clinicilor si plecarea medicilor si asistentelor medicale in strainatate a scazut dramatic personalul medical al spitalelor fapt care a generat cresterea locurilor de munca in acest domeniu. Pe masura ce se vor investi fonduri mai mari in serviciile medicale private, salariul medicilor va creste considerabil, putand ajunge pana la 3.500 de euro lunar.

Mai multe aflati accesand wall-street.ro.

0 comentarii 3588 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter