Actual

În topul celor mai responsabile companii din țară

Roxana Roseti › Vin, 2018-06-22 16:53
O recunoaștere a eforturilor unei cmpanii de a reuni, într-un raport de sustenabilitate aliniat standardelor internaționale de raportare GRI, toate informațiile non-financiare relevante.

O recunoaștere a eforturilor unei cmpanii de a reuni, într-un raport de sustenabilitate aliniat standardelor internaționale de raportare GRI, toate informațiile non-financiare relevante.Este vorba despre faptul că, în cadrul unui eveniment important, Kaufland România a obținut primul loc în topul celor mai responsabile companii din țară, cu 94 de puncte din 100, conform analizei celei de-a treia ediții Romania CSR Index 2018, ce a inclus peste 600 de companii din țară. Kaufland România a fost recompensată cu distincția Gold Level în cadrul conferinței ,,Best Practices in Romanian CSR”, care a avut loc marți, 19 iunie 2018, la Hotel Intercontinental București.

Premiul Gold Level reprezintă o recunoaștere a eforturilor companiei de a reuni, într-un raport de sustenabilitate aliniat standardelor internaționale de raportare GRI, toate informațiile non-financiare relevante. Raportul face parte dintr-un amplu proces de investiții în sustenabilitate demarat de companie. În cadrul acestui proces, Kaufland a creat și prima sa echipă certificată în sustenabilitate, care reunește 15 reprezentanți din fiecare departament al companiei, ce au fost instruiți prin intermediul unor sesiuni de formare de către experți în sustenabilitatea de business. Compania investește anual peste 6 milioane de euro în comunitate, prin proiectele derulate cu ONG-uri, în cauze sociale, sport & sănătate, educație, cultură și pentru mediul înconjurător.
Romania CSR Index 2018 a inclus 696 de companii care au peste 500 de angajați în România. 

0 comentarii 336 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter