Actual

Tehnici și metode: Carte dedicată ingredientelor pentru productivitate

Roxana Roseti › Vin, 2017-11-17 21:46
Există multe surse pe care le-am putea utiliza pentru a ne crește productivitatea. Totuși, uneori pare că este greu să aplicăm o nouă tehnică învățată, de fapt, uneori pare că este dificil să ne amintim de lucruri simple care ne-ar crește productivitatea. 

Ne referim  aici la planificare și activitățile unui proiect, pauzele regulate, limitarea întreruperilor sau concentrarea pe un singur lucru. “Vrem să fim mai productivi? Productivitatea este un instrument. De fapt, vrem rezultate mai bune și mai mult timp liber pentru noi și familiile noastre!", spune Costin Ciora - Lector Universitar Doctor la Departamentul de Analiză și Evaluare Economico-Financiară din cadrul Academiei de Studii Economice din București și consultant în productivitate.

Marți 21 noiembrie, de la ora 19.00, la Seneca Anticafe din București, Costin Ciora își va lansa volumul "12 ingrediente pentru productivitate. Rezultate mai bune si mai mult timp liber" (editura Economica).
“Productivitatea reprezintă, pentru mine, nu doar un subiect de cercetare, dar și o necesitate. De-a lungul timpului m-am implicat într-o serie de proiecte în care nevoia de a fi productiv ducea la studierea mai atentă a conceptului”. Aceasta spune autorul cărții, care subliniază că volumul său va ajuta la  descoperirea ingredientelor ce pot ajuta la creșterea productivității la nivel personal dar și la nivelul organizației din care cineva face parte, la aplicarea tehnicilor și metodelor date de cele mai noi descoperiri ale oamenilor de știință din domeniul economiei și dezvoltării personale, la a face un pas către potențialul personal și, nu în ultimul rând, la scrierea poveștii unei zile productive.

După mai bine de 9 ani de cercetare în mediul academic (stagii la Dauphine University Paris, Alicante University si Vienna University of Economics and Business) și 7 ani de încercări antreprenoriale, Costin se concentrează în prezent pe studierea productivității individuale, întrucât după spusele sale, nivelul de productivitate al angajaților determină performanța organizațională. Costin scrie articole în domeniul productivității atăt pe blogul său, cât și în edițiile online și print ale Revistei Cariere. Este Digital Certified Coach și prin intermediul programelor și evenimentelor sale de productivitate, contribuie la identificarea tiparelor care conduc la scăderea productivității, precum și la soluții pentru eficientizare. Este, de asemenea, autorul cărților „Analiza performanței prin creare de valoare” și „Piața imobiliară și comportamentul investițional” și co-autor la numeroase articole de profil academic pe subiectul analizei economico-financiare.
 

0 comentarii 824 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter