Actual

Tânărul întors în România ca să schimbe lumea politica și să facă business: Aici nu e ușor, dar e acasă!

Wall Street › Mie, 2017-11-22 13:05
În țara cu a doua cea mai mare rată de migrație din lume, după Siria, sunt și tineri care se întorc acasă, hotărâți să schimbe lumea politică, să facă business cu succes și să investească în România experiența, cunoștințele și viziunea acumulate în ani de studii sau muncă în instituții de top.

Pare o utopie, dar nu este. Sebastian Burduja, managing partner al Rise Consortium, este un astfel de exemplu. El a povestit ce planuri are, cum se vede România în acest moment și ce trebuie să schimbăm ca să aducem tinerii înapoi în țară, în emisiunea Profesioniștii în Investiții.

“Văd permanent o efervescență în societatea civilă și în mediul de business, unde se întâmplă multe lucruri minunate. Există și părți mai puțin plăcute, ne lipsește din plin încrederea în noi înșine. Dacă în America este ok să eșuezi și ești încurajat să încerci, aici este o teamă generală de a eșua și chiar de a avea succes. Ne temem de cele mai mari victorii pe care le putem avea”.

Află întreaga poveste pe Wall-Street.ro.

0 comentarii 878 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter