Actual

Star TEAM – conceptul de cultură organizațională creat de şi pentru echipa Class IT

Mirela Gruia › Vin, 2013-10-18 11:39

Poate că vă întrebaţi cum arată primul site românesc dedicate culturii organizaţionale... Class IT Outsourcing, companie ce activează pe piaţa de servicii de suport IT din 2001, a lansat un concept inedit pentru cultura sa organizațională, în premieră în România, concept care, pe lângă definirea esenţei şi standardelor sistemului colectiv de credinţe şi valori, a atitudinilor şi convingerilor existente în interiorul instituţiei a creat şi un astfel de canal interesant de comunicare.

„Star TEAM” este numele noului concept ce marchează evoluţia echipei Class IT Outsourcing. El constituie o provocarepentru crearea unei culturi organizaţionale unde angajaţii trebuie să găsească un mediu confortabil, în care să le facă plăcere să activeze şi implicit să livreze clienţilor servicii de suport de calitate superioară.

Tematica aleasă a plecat de la trei tendinţe esenţiale: importanţa unei culturi organizaţionale memorabile pentru dezvoltarea sănătoasă a unei companii, gamification  - introducerea jocului în muncă în scopul creşterii productivităţii şi adăugarea emoţiei într-o activitate prin definiţie exclusiv raţională.

Am ales un concept care să promoveze valorile culturii noastre organizaţionale, să genereze un sentiment de asociere şi am adăugat joaca precum o componentă indisolubilă muncii. Pentru acest lucru am conceput un set de elemente de identitate , un set de expresii specifice, am transformat funcţiile in grade şi ne-am creat noi imagini vizuale care să susţină acest proces”, a declarat CEO-ul Class IT, Bogdan Tudor, acum Căpitan Stelar.

Noul concept organizaţional a fost marcat prin intermediul unui eveniment ce a avut loc  vineri, 11 octombrie, la etajul 21 al hotelului Intercontinental, la care au participat toţi membrii echipei şi în cadrul căruia au fost subliniate momente importante aflate la baza ascendenţei companiei. Din program nu au lipsit nici surprizele  precum: mesajul emoţionant pe care Kenneth P. Morse, celebrul mentor si fondatorul MIT Entrepreneurship Center, l-a adresat echipei, demonstraţia live a campionului mondial Marian Drăgulescu sau discursul motivaţional susţinut de Andy Szekely.

Mai multe detalii pot fi consultate pe primul site web dedicat culturii organizaţionale ce poartă, simplu, numele conceptului: www.starteam.ro.

0 comentarii 3213 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter