Start-up, Actual, Antreprenor

Simona Halep, antreprenor în serie

Dana Badea › Mie, 2017-07-26 12:03
Simona Halep a câştigat aproape 20 de milioane de euro din tenis, iar o parte din bani îi investește în Constanţa, oraşul natal, scrie Mediafax.

Într-un top al banilor câștigați pentru fiecare meci de simplu jucat de primele zece jucătoare ale lumii, Halep este întrecută doar de Venus Williams, scrie digisport.ro. În cariera sa, Halep a adunat 18.742.090 de dolari americani, după ce a jucat 567 de meciuri de simplu. Calculând, ea a obținut 33.054 de dolari pe meci de simplu disputat. 


CITEȘTE ȘI: Alegerea carierei potrivite. Când ceea ce visăm nu e întotdeauna cu ceea ce putem
Cea mai recentă investiție a sportivei este o cafenea sub sigla „SH Cafe”, literele fiind scrise, la intrare, pe o minge de tenis. 
CITEȘTE ȘI: Portretul celui mai bogat om din Europa: e discret, modest și mănâncă alături de angajați la cantină 
Simona Halep şi-a investit o parte din bani și în imobiliare. Sportiva deţine un teren de aproape 900 de metri pătraţi în cartierul Faleză Nord din Constanţa, unde vrea să ridice un bloc de locuinţe. Stere Halep, tatăl tenismenei a mai deținut o fabrică de lapte pe care a dat-o în administrarea unei alte persoane.

Potrivit presei locale sportiva a investit și în propriul confort ridicându-și o vilă estimată la 600.000 de euro. 


CITEȘTE ȘI: Roboţii ne vor fura sau nu joburile? Miliardarii Zuckerberg şi Musk se contrazic pe viitorul inteligenţei artificiale 
0 comentarii 2532 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter