Actual

Și ele fac carieră: Topul celor mai bine plătite actrițe din lume

Roxana Roseti › Dum, 2017-08-20 00:19
Emma Stone, care a câștigat la începutul acestui an primul ei premiu Oscar din carieră, a detronat-o pe Jennifer Lawrence și ocupă primul loc în topul anual al celor mai bine plătite actrițe din lume, potrivit Reuters.
foto: The Financial Express

Veniturile cumulate ale actrițelor din Top 10 - 172,5 milioane de dolari - au înregistrat o scădere cu 16% față de topul publicat anul trecut.
În vârstă de 28 de ani, Emma Stone a fost desemnată în luna februarie cea mai bună actriță în rol principal grație evoluției sale din lungmetrajul "La La Land". Vedeta americană a obținut venituri de 26 de milioane de dolari (înainte de deducerea taxelor) în ultimele 12 luni, în perioada 1 iunie 2016 — 1 iunie 2017, după cum au precizat editorii revistei Forbes.

Pe locul al doilea în topul din acest an al Forbes se află actrița Jennifer Aniston, în vârstă de 48 de ani, cu venituri de 25,5 milioane de dolari, care provin din redevențele asociate difuzării serialului "Friends" și din contracte de publicitate încheiate cu branduri precum SmartWater și Emirates Airline.
Jennifer Lawrence, în vârstă de 27 de ani, care a ocupat primul loc în topul Forbes pentru doi ani consecutivi, a coborât pe poziția a treia, cu venituri de 24 de milioane de dolari — aproape jumătate din veniturile de 46 de milioane de dolari obținute anul trecut.

Vedeta americană, care a vorbit în mod public în favoarea egalității salariale dintre femeile și bărbații de la Hollywood, și-a văzut veniturile diminuându-se după încheierea francizei "Hunger Games", dar a continuat să primească onorarii consistente grație filmelor în care a fost distribuită și contractelor de publicitate încheiate cu casa de modă Christian Dior, potrivit Agerpres.
Topul 10 al celor mai bine plătite actrițe din lume este completat de Melissa McCarthy (18 milioane de dolari), Mila Kunis (15,5 milioane de dolari), Emma Watson (14 milioane de dolari), Charlize Theron (14 milioane de dolari), Cate Blanchett (12 milioane de dolari), Julia Roberts (12 milioane de dolari) și Amy Adams (11,5 milioane de dolari).
Editorii de la Forbes întocmesc acest clasament anual pe baza datelor transmise de compania Nielsen și a interviurilor și discuțiilor purtate cu agenți și manageri din industria cinematografică.
 

0 comentarii 562 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter