Actual

S-a redeschis staţia de metrou Costin Georgian: Unde mai urmează să se facă lucrări

Constantin Pescaru › Mar, 2017-09-12 16:32
Metrorex a anunţat că a redeschis azi, de la ora 15.00, staţia de metrou Costin Georgian, mai repede decât era preconizat.
Foto: Metrorex

Astfel, singurele lucrări de modernizare a punctelor de acces au mai rămas la Pantelimon şi Basarab 1.

"Lucrările de modernizare se vor derula în perioada 16-19 septembrie. Pentru stația de metrou Pantelimon, ca și în cazul celorlalte stații cu un singur acces, Metrorex a informat autoritățile locale și RATB cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață", se arată în comunicatul de presă.

Conducerea companiei susține că, împreună cu antreprenorul, se lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuție la lucrările de modernizare a instalațiilor de control-acces, "în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp posibil".

"Proiectul de modernizare a instalațiilor de taxare se află în plin proces de implementare, orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii vor beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur și confortabil", se mai menționează în comunicat.

0 comentarii 575 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter