Actual

S-a lansat promovareata.ro, un site dedicat femeilor din domeniul sanitar

Marius Dobre › Mie, 2013-07-03 15:27

Miercuri, 3 iulie, a avut loc lansarea oficială a portalului www.promovareata.ro, un site care facilitează crearea de legături și menținerea acestora, între persoanele active din sistemul de sănătate, dar și între acestea și alte persoane interesate.

Sursa: 123rf.com

Portalul se adresează comunității profesionale medicale, orientat către îmbunătățirea actului profesional și a actului legislativ. Acesta dorește să promoveze femeile și dezvoltarea lor profesională, prin încurajarea schimburilor de experiență între membrii comunității medicale.

Avantajele înscrierii personalului medical pe acest site sunt numeroase: utilizatorii își pot completa profilul în mediul online, beneficiind de oportunitatea de a-și crește propria vizibilitate pe piața de sănătate și oferind colegilor, prietenilor și angajatorilor o imagine profesională corectă. Totodată, au posibilitatea de a consulta o bibliotecă dotată cu documente din legislația românească și europeană din domeniul sanitar, își pot gestiona propria imagine, contribuind astfel la îmbunătățirea imaginii sectorului sănătății, dar și al pieței muncii din România. În plus, utilizatorii vor găsi informații utile din sistemul sanitar și interviuri cu povești de succes din sistemul sanitar.

Site-ul intenționează să devină o comunitate activă a femeilor din domeniul sanitar, în cadrul căreia utilizatorii să facă schimb de informații și experiență cu colege și colegi din întreaga țară și din afara granițelor țării, împărtășindu-și poveștile de viață și carieră.

Portalul este dezvoltat prin proiectul „O șansă pentru dezvoltarea carierei pentru  femeile din domeniul sanitar”,  proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!, Axa Prioritară 6 – Promovarea Incluziunii Sociale”,  Domeniul major de intervenție 6.3. – Promovarea egalității de șanse pe piața muncii”. 

0 comentarii 2463 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter