Actual

S-au stabilit probele pentru EBEC, faza regională     

Dana Badea › Lun, 2016-03-28 14:01
Organizatorii concursului ingineresc EBEC România şi Republica Moldova s-au întâlnit weekend-ul trecut la Cluj-Napoca pentru a pune la punct ultimele detalii în legătură cu probele pentru faza regională.  
EBEC România și Republica Moldova

Etapa regională European BEST Engineering Competition  este a doua rundă din proiect și se va desfășura în perioada  21-25 aprilie la Cluj. 

”(..) probele de Team Design vor fi propuse de Bosch si Renault. Transmitem tuturor participanţilor să fie pregătiţi pentru probe mai dificile și mai interesante decât la etapa locală”,  au anunțat organizatorii printr-un comunicat. 

European BEST Engineering Competition, pe scurt EBEC, este cea mai mare competiţie de inginerie din Europa, creată de studenţi pentru studenţi,  la care participa cei mai buni studenți europeni de la inginerie. Echipe formate din 4 tineri, de la profile tehnice, indiferent de anul universitar, sunt provocaţi să rezolve probleme oferite de BEST şi partenerii săi, în 3 niveluri diferite de competiţie. Echipa care se dovedeşte a fi cea mai eficientă, creativă şi de succes la sfârşitul competiţiei, va primi titlul „BEST Engineers of Europe”. Ultima etapă a EBEC, va avea loc în august, la  Belgrad(Serbia). La această rundă vor fi prezenţi 120 de studenţi din toată Europa.

0 comentarii 721 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter