Actual

România va găzdui în premieră ‘World Credit Congress & Exhibition’

Dana Badea › Joi, 2016-03-17 15:58
Organizatorii – ICM Capacitación Integral și Leadership Events, în parteneriat cu Doingbusiness.ro și Business Mark, estimează o participare de 600 de specialiști din sectorul financiar-bancar, al creditului comercial și al colectării de creanțe și serviciilor conexe. 

Sunt asteptați la București personalități și lideri ai lumii financiare la nivel global, precum și profesioniști de talie internațională cu experiență pe tot globul care controlează bugete de zeci și sute de miliarde de euro.

Scopul Congresului este de a oferi participanților raționamente și practici relevante expuse de personalități cheie din sectorul public/ instituțional/ guvernamental și din cel privat, pentru a permite celor prezenți să deruleze o operare mai eficientă a propriilor companii prin dezvoltarea piețelor interne și externe și crearea unui cadru strategic pentru afaceri mai productive. Strategiile de capitalizare rapidă vor fi abordate în cadrul Congresului prin intermediul practicilor fundamentale de operare, care includ dezvoltarea unor portofolii de active solide și atractive.

‘World Credit Congress & Exhibition’ este sprijinit de Expense Reduction Analysts și Tao Institute for Credit & Risk Management.

Sponsorii evenientului sunt EOS ( gold sponsor) și EuroCollectNet Lawyers (bronze sponsor)

Partenerii evenimentului sunt: Kompass Romania, Corporate Rebels,
Irish Credit Management Training, The Credit Coach, ACCEE, Profit Centred Credit Group,
Chartered Institute of Credit Management, Malta Association of Credit Management (M.A.C.M.).

 

 

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici

0 comentarii 548 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter