Actual

Rezoluţii pentru 2017: Mai degrabă ne ştergem contul de Facebook decât să ne fixăm obiective legate de bani

Constantin Pescaru › Mar, 2017-01-10 16:27
Un nou an, un nou început, nu-i aşa? Liste, idei, ţeluri si planuri – te gândeşti la ce vrei să se întâmple în următoarele 12 luni din viaţa ta. Cei de la LearnVest au vrut să ştie ce rezoluţii au trecut utilizatorii platformei pentru 2017 şi au descoperit un lucru interesant.
Foto: Pixabay

Cercetarea se numeşte Money Habbits and Confessions şi a avut un eşantion de 1.000 de persoane intervievate, cu vârste peste 18 ani.

Astfel, 56% dintre cei care au participat la studiu au spus că şi-au setat un scop legat de bani, dar doar 34% au spus că vor face tot posibilul ca să ducă până la capăt planurile financiare.

Ba mai mult, jumătate dintre cei intervievaţi au recunoscut că le-ar fi mai uşor să renunţe la reţelele sociale, precum Facebook, decât să se înhame la o rezoluţie ce implică banii.

Cel mai bine cu planurile financiare par să se descurce femeile (64% dintre doamne susţin că sunt capabile să atingă un obiectiv legat de bani, faţă de 46% dintre bărbaţi) şi cei care au copii (72% dintre părinţi văd planurile financiare ca fiind cele mai importante).

Dacă banii par să nu reprezinte un obiectiv în sine pentru cei intervievaţi, studiul arată că a fi în formă şi slăbitul sunt lucruri mai importante decât avuţia.

0 comentarii 887 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter