Actual

Recalificarea angajaților din domeniul instalațiilor

Mirabela Stoica › Vin, 2014-06-20 09:49

Proiectul „Creșterea competitivității economice prin (re)calificarea angajaților din domeniul instalațiilor” CALIN, realizat de Romstal în parteneriat cu Dekon Business Solutions, își începe activitatea de dezvoltare a capitalului uman printr-un program integrat de informare, orientare, consiliere și formare profesională continuă pentru 700 de angajați din domeniul instalațiilor, în 5 regiuni de dezvoltare ale Romaniei. 

Proiectul CALIN are ca obiectiv principal îmbunătățirea accesului la formare profesională continuă, prin calificarea/ recalificarea completă a 700 de angajați din domeniul instalațiilor și a comercializării de produse tehnico-sanitare și gaze din 5 regiuni de dezvoltare ale României: București, Dolj, Hunedoara, Mureș și Suceava. Obiectivele specifice ale proiectului vizează promovarea beneficiilor participării la programe de calificare și furnizarea de servicii de orientare și consiliere pentru cei 700 de angajați din domeniul instalațiilor și creșterea participării la formarea profesională continuă prin dezvoltarea și furnizarea de programe de calificare pentru publicul țintă selectat.

Proiectul este dedicat angajaților din domeniul instalațiilor și al comercializării produselor tehnico-sanitare, la nivelul a 5 regiuni de dezvoltare: București-Ilfov, Sud-Vest, Nord-Est, Centru și Vest.
Programul de pregătire teoretică și practică include pregătire teoretică de specialitate în sala de curs cu materiale didactice specifice calificării aferente, precum și activități de laborator care constau în lucrări și aplicații practice, prezentări de produse, echipamente, practică pe standuri funcționale.

În cadrul workshop-urilor de orientare și consiliere profesională, participanţii vor beneficia de testări în urma cărora va fi identificat profilul profesional. Vor fi prezentate metode de marketing personal, înțalegerea punctelor comune și a diferențelor dintre percepția proprie și percepția celor din jur față de stilul propriu de abordare a sarcinilor. Prin activitățile de informare, orientare și consiliere profesională se oferă angajaților asistență personalizată în dezvoltarea abilităților care să le faciliteze siguranța locului de muncă, precum și o serie de informații referitoare la mobilitatea muncii din domeniul instalațiilor.
 

0 comentarii 1604 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter