Actual

real,- Ploiesti, al 24-lea magazin din Romania

Redactia › Joi, 2009-12-10 16:31

Pe 10 decembrie., real,- Hypermarket a deschis cel de-al 24-lea magazin din reteaua sa din Romania, la Ploiesti, investitie care se ridica la suma de 23,8 milioane de euro. Magazinul are o suprafata totala construita de 12.500 de metri patrati, cu o suprafata utila de vanzare de 7.731 de metri patrati si este deservit de o parcare cu peste 550 de locuri. real,- Ploiesti vine cu o oferta variata pe ambele sectoare - alimentar si nealimentar - cele 40.000 de produse comercializate fiind in proportie de 90% de la producatori si furnizori locali.

Noul magazin dispune de aparatura de cea mai inalta tehnologie pe diferite sectoare de activitate: echipament frigorific ultraperformant, dispozitive de cantarire de ultima generatie, cuptoare si grill de mare capacitate la sectoarele de Gastronomie si Brutarie etc. Fluidizarea traficului de cumparatori este asigurata zilnic prin amplasarea unui numar de 48 de case de marcat.

In acest an, real,- a dezvoltat gama de produse marca proprie prin introducerea a trei noi categorii: real,-QUALITY, real,-BIO si real,- Selection, care beneficiaza de un raport calitate pret superior. real,- lucreaza cu peste 60 de furnizori nationali pentru produsele marca proprie.

Taguri:
0 comentarii 1493 vizualizări
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter