Actual

Purificatoarele La Fântâna, cea mai eficientă soluţie de hidratare

› Vin, 2016-03-18 10:34
Apa de la robinet reprezintă prima recomandare a medicilor pentru hidratarea zilnică, indiferent de vârstă sau stare de sănătate. Pentru a te bucura de o apă curată la birou sau acasă, îţi recomandăm să foloseşti purificatoarele La Fântâna, care se conectează rapid şi uşor la reţeaua de apă potabilă. În acest mod ai constant apă filtrată, atât rece, cât şi caldă, pentru un cost lunar fix. 

 Sistemul performant al purificatorului, alcătuit din patru filtre succesive, elimină toate elementele ce se pot adăuga apei pe parcursul reţelei de distribuţie:

Filtrul sediment, primul dintre ele, reduce particule, precum rugina, cu dimensiunea de până la un micron şi are un rol de protecţie pentru celelalte filtre.

Filtrul pre-carbon reţine componente nocive din apă precum clorul, compuşii volatili sau pesticidele.

Filtrul Combi, realizat din nucă de cocos, reduce particulele de sedimente de dimensiunea unui micron, ca de exemplu nisipul sau alţi contaminanţi solizi şi absoarbe unele dintre substanţele nocive din apă.

Cel de-al patrulea filtru, post – carbon, reţine substanţele organice dăunătoare, urmele de pesticide şi substanţe chimice şi reduce gustul şi mirosul neplăcut.

Datorită suprafeţei mici pe care o ocupă, purificatoarele La Fântâna se pot încadra perfect în spaţiul biroului sau casei tale. În plus, ai instalare, mentenanţă şi igienizare periodică.

Timp de o săptămână, poţi testa gratuit purificatorul de apă La Fântâna, doar completând formularul de aici. În 24 de ore, un specialist La Fântâna te va contacta pentru detalii.  

0 comentarii 495 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter