Companii, Actual

Programul Start-Up Nation: Peste 2.000 de aplicanţi în primele 5 ore

Constantin Pescaru › Joi, 2017-06-15 17:24
Peste 2.000 de antreprenori au aplicat, joi, la Programul Start-Up Nation, dintre care 353 dintre ei au completat și transmis deja planurile de afaceri, a anunţat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Alexandru Petrescu.

El a făcut un live text pe pagina sa de Facebook despre numărul proiectelor înscrise pe site-ul proiectului:

- 15 iunie 2017, ora 11.00: In prima ora de la deschiderea Start-Up Nation sunt 1.149 de aplicanti activi din care 44 de planuri de afaceri completate si trimise in aplicatie. Succes pe mai departe!

- 15 iunie 2017, ora 12:00: În două ore de la startul pentru Start-Up Nation, 159 de antreprenori au completat și transmis prin aplicație planurile de afaceri! Numărul utilizatorilor activi a ajuns la 1429. Succes la Start-Up! 

- Start-Up Nation status: ora 13.00. 1716 de aplicanti activi, din care 246 au finalizat si au trimis planurile de afaceri.

- Start-Up Nation, ora 15.00 : În 5 ore de la deschiderea aplicației, numărul antreprenorilor care s-au înscris pentru Start-Up Nation a ajuns la 2070. 353 dintre ei au completat și transmis deja planurile de afaceri.

Reamintim că Programul Start-Up Nation a devenit activ pe data de 15 iunie, la ora 10:00, cu o alocare de 1,7 miliarde lei din surse bugetare naționale și fonduri europene. Suma pe care un beneficiar o poate obține este de maximum 200.000 de lei.

Potențialii beneficiari vor înscrie online planurile de afaceri începând de joi, timp de 30 de zile.

Obiectivul principal al programului îl constituie stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale start-up-urilor și facilitarea accesului acestora la finanțare.

Anul acesta, prin programul Start-Up Nation se estimează finanțarea a 10.000 de start-up-uri, care vor crea cel puțin 10.000 de noi locuri de muncă.

0 comentarii 843 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter