Actual

Primul ONG românesc care a devenit partener Google

Adriana Toma › Lun, 2015-07-13 10:38
Asociația „Europa Digitală”, care a demarat, în luna ianuarie a acestui an, proiectul WEB-ONG în România, este prima organizație nonguvernamentală din țara noastră care a devenit partener certificat al gigantului american Google.

ONG-ul are în echipă cinci specialiști certificați Google, coordonați de președintele Remus Lucuț, de asemenea specialist certificat Google.

Citește și Pionierii orașului inteligent Timișoara

„Ne bucurăm foarte mult că proiectul WEB-ONG a avut succes în România, dovadă face faptul că am obținut certificatul de Partener Google și am reușit să integrăm sistemele TIC în activitatea ONG-urilor din România, să creștem rata de absorbție a fondurilor naționale și internaționale oferite pentru dezvoltarea organizațiilor non-profit și, mult mai important, să creștem gradul de încredere a populației în organizațiile neguvernamentale”, consioderă declară Remus Lucuț, președintele Asociației “Europa Digitală”.

Scopul proiectul este să dezvolte capacitatea de promovare a ONG-urilor și, implicit, să crească încrederea românilor în organizațiile neguvernamentale. Concret, prin WEB-ONG, se vor construi website-uri de prezentare pentru cele aproximativ 30% dintre ONG-urile care nu au o astfel de platformă online, asta deși acest lucru este obligatoriu atunci când acestea aplică la orice tip de finanțare.

Citește și Toată lumea câștigă când îți păstrezi angajații motivați

Mai mult, dacă un ONG aderă la proiectul WEB-ONG, i se facilitează accesul la diverse granturi internaționale, printre care și Google Ad Grants for nonprofits, care oferă organizațiilor o sponsorizare lunară de 10.000 de dolari, pe care o pot folosi pentru publicitatea online în motorul de căutare Google.

0 comentarii 1337 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter