Actual

Primul an de inițiativă în competitivitate, sărbătorit la Gala INACO

Daniela Palade Teodorescu › Mar, 2018-02-27 16:42
INACO (Iniţiativa pentru Competitivitate) a premiat luni, în cadrul Galei organizate cu ocazia împlinirii unui an de la înfiinţare, personalităţi din domeniul ştiinţei, politicii, educaţiei, comunicării şi mediului de afaceri.

Iniţiativa pentru Competitivitate - INACO este o comunitate non-profit de manageri, consultanţi, analişti, experţi în domeniul economic, conectată la reţeaua de specialişti în economia de stat şi privată din România.

Excelență, profesionalism și responsabilitate socială

Toți cei 40 de membri voluntari ai acestei asociații sunt animați de dorința de a pune umărul la construcția unei societăți civile autentice, care prețuiesc inovativitatea, competitivitatea, implicarea socială și construcția pe termen lung. 

„Gala oferă premii și generează discuții pe temele actualității cu premiații, începând cu povestea primului an, cu planurile pentru cel de-al doilea și pentru mulți înainte. În anul în care România sărbătorește 100 de ani, INACO îl împlinește pe primul”, a explicat conf. univ. dr Andreea Paul, președinta INACO, un think tank care își propune să adune cei mai buni profesioniști în domeniile lor de expertiză.

INACO intenţionează să sprijine prin analiză, investigaţie, cercetare şi propunerea de soluţii ridicarea nivelului de competitivitate economică al instituţiilor publice şi al mediului de afaceri din România.

Gilda Lazăr, director Corporate Affairs & Communications la JT International România, a primit premiul de excelenţă pentru „Competitivitate în comunicare şi în promovarea culturii şi a creativităţii”, iar Cristian Diaconescu a primit premiul de excelenţă pentru „Competitivitatea activităţii prodigioase în afacerile externe şi geopolitică”.

Lui Alexandru Mironov i-a fost decernat în cadrul Galei premiul de excelenţă pentru „O viaţă dedicată competitivităţii, știinţei şi tehnicii”, iar Varujan Pambuccian  a fost recunoscut ca fiind „Cel mai competitiv politician în promovarea noilor tehnologii”.

INACO i-a acordat Elenei Pelinescu premiul de excelenţă pentru „Cercetare academică dedicată competitivităţii”, pentru publicarea volumului „Competitivitate regională în România”, împreună cu Marioara Iordan, Mihaela Nona Chilian şi Mihaela Simionescu.

De asemenea, Gheorghe Hurduzeu, decanul Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale al ASE, a primit premiul de excelenţă pentru „Educaţia superioară care susţine competitivitatea României". Mircea Varga (CFO Ţiriac) a fost distins cu premiul de excelenţă pentru „Promovarea competitivităţii româneşti în mediul de afaceri privat”.

0 comentarii 553 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter