Piața Muncii/Employment, News

Startech Team face angajări

Dana Badea › Joi, 2016-12-08 13:57
Class IT Outsourcing și Class IT Hardware se unesc într-un brand comun, Startech Team, la 15 ani de la înființare. Compania are în prezent 150 de angajați și își propune să angajeze 50 de noi specialişti IT.
sursa: shutterstock

StartechTeam va extinde şi dezvolta divizia de soluţii IT și estimează o cifră de afaceri de peste 6 milioane de euro în 2017. 

„Aproximativ 60% dintre companiile din România au nevoie acută de implementarea de soluții IT inovatoare pentru a se menține competitive în următoarea perioadă. La momentul actual, vorbim însă de o piață incipientă, unde sub 20% dintre companii lasă gestiunea departamentelor IT pe seama specialiştilor. Spre comparație, în Statele Unite, procentul companiilor care apelează la furnizori specializaţi de servicii de suport şi soluţii IT este de peste 60%, iar în vestul Europei, media depăşeşte 45 - 50%”, explică Bogdan Tudor CEO Startech Team.

Compania estimează pentru anul curent o cifră de afaceri de peste 4,4 milioane de euro. 

0 comentarii 2356 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter