Piața Muncii/Employment

Dacă ai impresia că doar cei cu facultate pot fi bine plătiți, te înșeli. Ce salariu poți avea ca absolvent de școală postliceală

wall-street.ro › Joi, 2018-07-12 16:26
Dacă ai impresia că doar cei cu facultate pot fi bine plătiți, te înșeli. O diplomă de postliceală poate aduce tot atâtea recompense materiale și satisfacții profesionale. Mai jos găsești o listă cu 5 job-uri foarte bine plătite pentru cei cu diplomă de la o școală tehnică postliceală, scrie wall-street.ro. 
sursa: unsplash

 1. Tehnician dentar

Cu ce se ocupă: tehnicianul dentar ajută pacienții în timpul intervențiilor și asistă medicul stomatolog în toate procedurile de întreținere a dinților și a cavității bucale. Deasemenea se ocupă de modelarea protezelor dentare sau radiografii dentare.
· Ai nevoie de: diplomă de absolvire a școlii tehnice dentare.
· Cât poți câștiga: peste 32.900 euro pe an.

2. Controlor de trafic aerian

Cu ce se ocupă: Controlorii de trafic aerian supraveghează spațiul aerian – poți găși o poziție în armată, în centre speciale de supraveghere sau într-un aeroport într-un turn de control. Vei fi responsabil de comunicarea cu piloții, le vei comunica situațiile de la sol, condițiile meteorologice și diverse alte comunicări de la sol.

Ai nevoie de: diplomă de controlor de trafic obținută după absolvirea cursurilor de inițiere organizate de Școală Superioară de Aviație Civilă împreună cu o serie de training-uri tehnice și de comunicare și securitate. Deasemenea trebuie să ai o sănătate fizică și mentală excelentă. Vezi cerințe.
Cât poți câștigă: peste 22.800. euro anual.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO. 

0 comentarii 216 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter